Нищо не крещи безсмъртна, истинска любов“ така, както съвпадащите постоянни

...
 
 
Нищо не крещи безсмъртна, истинска любов“ така, както съвпадащите постоянни
Коментари Харесай

5 причини да си направите съвпадащи татуировки с любимия точно сега!

 

 

Нищо не крещи „ безсмъртна, същинска обич “ по този начин, както съвпадащите непрекъснати татуировки на двойка. Това е съвсем толкоз значим ход, едвам решите да заживеете дружно, да се срещнете с родителите си или даже да се ожените. Като любовници, ние сме захласнати от това да предадем трайността на нашата обвързаност по какъвто и да е метод. Някои вършат това, като подаряват гривните на майка си на половинката си или оферират голям диамантен пръстен, до момента в който други прибягват до подаряване на фотоалбуми и специфични картички. Оценяваме както дребните, по този начин и значимите жестове, които получаваме от нашите сътрудници, които показват техните усеща и обич. И по този начин, явно е за какво мисълта за непрекъснато гравиране на телата си със съвпадащи знаци на дълбоката обич, която споделяте, е по едно и също време вълнуващо и сантиментално.

 

Ето 5 аргументи, заради които влюбените двойки би трябвало да обмислят дали да си създадат смислени съответстващи татуировки.

 

Спомен за специфични моменти

Докато запечатването върху фотография или записването на видео на специфичен миг във вашата връзка е прелестно, някои случаи изискват несъмнено освен това. Важните моменти във вашата връзка, като първата ви целувка или сватбеният ви ден, могат да бъдат маркирани посредством мастило. Страхотен метод да отбележите деня, в който животът ви се промени вечно, а също и потребно увещание за какво сте дружно, когато преминавате през сложни времена!

 

По време на борби човек не помни всички хубави моменти и единствено неприятните мемоари претрупват пространството на мозъка. Понякога едно увещание за щастливите времена може да значи разликата сред отказването и битката за него. В сериозни моменти, в мигове, когато сте обзети от яд или отчаяние, ще има нещо, което да ви напомня за какво обикнахте този човек и за какво той е специфичен за вас.

Татуирането на рождения ден на обичания човек може да бъде страхотна концепция.

 

Демонстрация на ангажираност

Когато мислим, че сме намерили индивида, желаеме да го изкрещим от покрива и целият свят да го разбере. Какъв по-добър метод да покажете  любовта си на всички от това да я носите върху кожата си? Татуировките могат да бъдат превъзходен метод да покажете отдаденост към обичания човек. Тъй като за разлика от кучетата, ние не пикаем върху нещата, с цел да ги твърдим като свои, приемането на съвпадащи двойки татуировки също може да ви помогне да отбележите вашата територия един над различен.

 

Повече болежка, повече стойност

 

Това е елементарна логичност – един от главните ни мотивиращи тласъци като хора е да заобикаляме болката. За нас да я търсим интензивно, както се прави, когато си вършим татуировка, значи, че каквото и да вършим, има огромна стойност за нас. Знаейки, че даже малко сърце, изписано в профил на китката ви, предизвиква болежка, ще ви накара да желаете да го цените повече.

Освен това фактът, че любовта на живота ви е претърпяла сходна болежка, с цел да получи същата татуировка като вас, ще ви накара да оцените освен татуировката, само че и скъпия човек, който се е появил в живота ви. Това не е ли вълшебно?

 

 Двойните татуировки значат основаване на обич

Споделянето на опит с колегата ви може да ви помогне да растете дружно по способи, които не бихте си показали или очаквали. Подобно на приключенските спортове дружно или даже да се срещнете с родители, татуирането е занятие, съпроводено от прилив на адреналин и с кой различен е по-добре да го изживеете, в случай че не точно с колегата си? Избирането и изработката на подобаваща татуировка ще ви помогне да се свържете и също по този начин да развиете равнище на фамилиарност, което може би не е било там по-рано.

 

Форма на себеизразяване

 

Направата на татуировка е доста персонално прекарване за всеки. Не просто се събуждате един ден, отивате в салона за татуировки и не молите художника да ви изрисува с каквото сметне за най-хубаво, нали? Размишлявате над това седмици и месеци, от време на време даже години! Татуировката би трябвало да бъде показване на вас. Много от това кой сте в този миг от живота си е повлияно от вашия сътрудник. Нашите половинки ни оказват помощ да станем индивидът, който желаеме да бъдем. Те стоят до нас, до момента в който растем и оказват помощ да не се заблудим или да загубим вяра. И по този начин, какво може да бъде по-добро от това да посветите татуировката си на някой, който е застанал до вас като канара и е оказал помощ да оформите това, което сте?

 

Разкажете ни някои занимателни истории за това, когато вие и вашият сътрудник сте създали татуировка дружно! Освен това кои дизайни на двойка татуировки смятате, че са най-хубави?

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР